Üst Menu

User menu

YAZ OKULU DUYURUSU

1)Eksik Dekont: Yaz okulunda kaydoldukları derslere ilişkin banka dekontlarını danışmanına ulaştırmayan ya da ulaştıramayan öğrencilerin 04.08.2015 Salı günü mesai bitimine kadar dekontlarını danışmanına (danışman yıllık izinde ise Bölüm Sekreterliğine) teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde ilgili öğrencilerin ders kayıtları iptal edilecektir.

2)Eksik Ücret: Yaz Okulu ders ücretini eksik yatırmış olan öğrencilerin 07.08.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar eksik kalan ücretlerini yatırmamaları halinde ilgili derslerden kayıtları iptal edilecektir.

3)Ücret İadesi: Ders ekleme/bırakma veya dersin açılmaması nedeniyle kendilerine ücret iadesi gereken öğrenciler, Bölüm Sekreterliğinden alacakları Ücret İade Formu'nu doldurarak, danışman onayından sonra 07.08.2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri halinde, iade edilmesi gereken tutar, öğrencinin banka hesap numarasına yatırılacaktır.